Who posted: |
rita |
Dodany dnia 24 maj 2006 09:45
|
Użytkownik
Data rejestracji: 16-08-2007 19:17
|
"Moja Bochnia" zrobiła aferę z tego, że remizę w Grobli przykryto eternitem...
Osobiście uważam,że nie warto tracić czasu na jałową dyskusje w tym temacie....
"Moja Bochnia" nie jest czasopismem "wysokich lotów"....piszący tam ludzie( świadomie nie nazywam ich dziennikarzami)tylko szukają sensacji ,zdobywają informacje w sposób nierzetelny, świadomie wrzucają "kij w mrowisko"- a wy się ludzie bijcie, znów będą mieć temat na następny miesiąc.....i nakład wzrośnie(bo przecież o to chodzi!!!) przez takie tanie sensacyjki...... pozdrawiam les.. |
|
|
|
|
arika |
Dodany dnia 24 maj 2006 19:35
|
Użytkownik
Data rejestracji: 16-08-2007 19:15
|
Też uważam, że to niepotrzebne bicie piany...... znacie chyba takie powiedzenie:"daj psu spokój- pies ci da dwa..... pozdrawiam arika |
|
|
|
|
janosik |
Dodany dnia 24 maj 2006 22:46
|
Użytkownik
Data rejestracji: 16-08-2007 19:16
|
Nie uważam mediów za wyrocznię .Nie dowierzam również wszystkiemu co jest napisane w prasie.Prawdą natomiast jest fakt że remizę chłopaki (mam na myśli stazaków) jak mogli tak reperowali,malowali,łatali jak się dało.Wiemy z doświadczenia że jak nie ma kasy to się robi czym i jak się da.Pokryli dach eternitem bo go mieli.Prawdopodobnie nikt od jednego dachu nie umrze-rozejrzyjcie się wokól ile tego jest.Nie jedzcie kurczaków bo ptasia grypa ba nawet nie oddychajcie bo powietrze niesie ze sobą diabli wiedzą co.Będzie kasa to i dach będzie piękny,blaszany,przynajmniej teraz nie leje się na głowę i więżba dachowa nie gnije.Pozdrowienia dla pana na zdjęciu. |
|
|
|
|
janosik |
Dodany dnia 24 maj 2006 22:59
|
Użytkownik
|
Nie uważam mediów za wyrocznię .Nie dowierzam również wszystkiemu co jest napisane w prasie.Prawdą natomiast jest fakt że remizę chłopaki (mam na myśli stazaków) jak mogli tak reperowali,malowali,łatali jak się dało.Wiemy z doświadczenia że jak nie ma kasy to się robi czym i jak się da.Pokryli dach eternitem bo go mieli.Prawdopodobnie nikt od jednego dachu nie umrze-rozejrzyjcie się wokól ile tego jest.Nie jedzcie kurczaków bo ptasia grypa ba nawet nie oddychajcie bo powietrze niesie ze sobą diabli wiedzą co.Będzie kasa to i dach będzie piękny,blaszany,przynajmniej teraz nie leje się na głowę i więżba dachowa nie gnije.Pozdrowienia dla pana na zdjęciu. |
|
|
|
|
arika |
Dodany dnia 24 maj 2006 23:30
|
Użytkownik
|
Zgadzam się z tym co piszesz : poswięcenie naszych strażakow, czyhające na nas zagrożenia cywilizacyjne itp....wszystko to prawda!!! Prawdą również jest to- że ten nasz świat (nasza wieś) różnych ma "lokatorów". Dobrze, że nie chodzą gromadą, bo byłoby nie do wytrzymania!!! To jest jak: "czerniejszy odcień czerni", albo łyżka dziegciu w szklance mleka. :-( |
|
|
|
|
raptus |
Dodany dnia 08 październik 2006 20:23
|
Użytkownik
Data rejestracji: 16-08-2007 19:19
|
Nie tylko piszą ostatnio nawet w telewizorze pokazywali.Jak ta krowa krzywo szła.Kiepskie ujęcie.Donieśli mi znajomi z Grobli że to SAMOOBRONA wumyśliła.A zakręcanie wody --to już temat dla prokuratora.To się nazywa sabotaż. |
|
|
|
|
arika |
Dodany dnia 09 październik 2006 21:59
|
Użytkownik
|
Fakt.!!!! Ujęcie fatalne...pokazali naszą wieś z jak najgorszej strony.!!! Kto tutaj nie był, to taki obraz wsi zapamięta....obrazek niczym z "kresów"(nie obrazając ,oczywiście kresów).A z tymi "pękniętymi "rurami to rzeczywiście chyba sabotaż.Miejmy nadzieje, ze prokuratura to wyjaśni i winni za to zapłacą....może wreszcie będzie spokój. |
|
|
|
|
arika |
Dodany dnia 09 październik 2006 22:01
|
Użytkownik
|
Fakt.!!!! Ujęcie fatalne...pokazali naszą wieś z jak najgorszej strony.!!! Kto tutaj nie był, to taki obraz wsi zapamięta....obrazek niczym z "kresów"(nie obrazając ,oczywiście kresów).A z tymi "pękniętymi "rurami to rzeczywiście chyba sabotaż.Miejmy nadzieje, ze prokuratura to wyjaśni i winni za to zapłacą....może wreszcie będzie spokój. |
|
|
|
|
arika |
Dodany dnia 09 październik 2006 22:01
|
Użytkownik
|
|
|
|
|
wojtas264 |
Dodany dnia 10 październik 2006 19:10
|
Użytkownik
Data rejestracji: 16-08-2007 19:21
|
rozumiem arika ale dlaczego od razu dajesz 3 posty na raz :?: :?: |
|
|
|
|
janosik |
Dodany dnia 10 październik 2006 19:17
|
Użytkownik
|
Rzeczywiście samoobrona nam wszystkim mieszkańcom wystawia piękną wizytówke.
Sami mają bajzel wokół siebie achcą swiat naprawiać.Zacząć należy od siebie.Pozdrawiam gorąco |
|
|
|
|
arika |
Dodany dnia 10 październik 2006 22:40
|
Użytkownik
|
Sorrki, za te "potrójne" posty(nie pierwszy raz zreszta),ale to NIE JA !!! daje!!!Sama jestem zaskoczona, nie wiem co zadziałało!!!Pozdrawiam :-( |
|
|
|